Види Вака: Трајановски vs Шилегов, Коневски vs Марин, Мисајловски vs Наум...

Трајановски vs Шилегов, Коневски vs Марин, Мисајловски vs Наумовски, Касами vs Арифи, Таравари vs Бејта. Ова се дел од дуелите на #ЛокалниИзбори2017. #ВидиВака

Pin It