Кандидатите за Кисела вода - инфографик

Споредба на изборните програми за Кисела вода: Што ветуваат кандидатите?

Во општина Кисела Вода е најизвесно дека новиот градоначалник ќе биде познат уште по првиот изборен круг. Но, дали кандидатите за градоначалници ја знаат локалната проблематика и потребите на граѓаните? Погледнете дел од ветувањата на кандидатите.

kandidatite za kisela voda