Daily.mk
FacebookTwitter

Анкети од рејтинг агенциите

Up

Рејтинзи

Во продолжение се интегралните текстови на објавите на анкетите за рејтинзи на партиите, како што се доставени од агенциите

ИДСЦС - мај 2011
ИПИС - 29 мај 2011
Либерта - 26 мај 2011
ИДСЦС - април 2011
Либерта - 29 април 2011
Либерта - февруари 2011
ИДСЦС - февруари 2011
Брима Галуп - 07 и 10.2010, 01.2011
ИДСЦС - октомври 2010
Powered by Phoca Download