Daily.mk
FacebookTwitter

Втор извештај од интегрираниот мониторинг за изборите „Мојот избор 2011“

ВТОР ИЗВЕШТАЈ ОД ИНТЕГРИРАНИОТ МОНИТОРИНГ ЗА ИЗБОРИТЕАвтори: Миша Поповиќ, Илина Мангова, Весна Никодиноска, Петрит Сарачини
Дата: јуни 2011 година
PDF:  vtor-izvestaj-od-integriraniot-monitoring-na-izborite.pdf

Повеќе...

Изборните кампањи на политичките партии

izbornite-kampanji-na-politickite-partii-sАвтори: Сашо Клековски, Александар Кржаловски
Дата: мај 2011
ИСБН: 978-608-4617-26-6
PDF: izbornite-kampanji-na-politickite-partii.pdf

Повеќе...

Прв извештај од интегрираниот мониторинг за изборите „Мојот избор 2011“

ПРВ ИЗВЕШТАЈ ОД ИНТЕГРИРАНИОТ МОНИТОРИНГ ЗА ИЗБОРИТЕ „МОЈОТ ИЗБОР 2011“Автори: Миша Поповиќ, Илина Мангова, Весна Никодиноска, Петрит Сарачини
Дата: мај 2011 година
PDF:prv-izvestaj-od-integriraniot-monitoring-za-izborite-mojot-izbor-2011.pdf

Повеќе...